Xiaomi анонсира червена версия на смартфона Mi5X, струваща 225 щатски долара.

...
Xiaomi анонсира червена версия на смартфона Mi5X, струваща 225 щатски долара.
Коментари Харесай

Xiaomi анонсира червена версия на смартфона Mi5X

Xiaomi анонсира алена версия на смарт телефона Mi5X, струваща 225 щатски $. Преди искащите можеха да закупят изключителното розово, черно и златисто мобилно устройство от този модел. Сега обаче, цветовата гама на Mi5X бе допълнена с още един колорит.

Червената версия на Xiaomi Mi5X ще бъде налична за закупуване на територията на Китай от втори ноември, тази година. За момента няма информация по отношение на опциите за продажбите на този смарт телефон във въпросния цвят в другите страни. Представители на сдружението ще създадат изводи по отношение на целесъобразността на апарата, откакто се срещнат с резултатите от търсенето. Ако то е огромно, тогава е допустимо стартирането му и в други страни.

Презентацията на Xiaomi Mi5X се организира на 26 юли. Устройството е снабдено с размер на екрана от 5.5 инча, съдържа няколко камери – една двойна с 12 MP оптично приближение и втора 5 Министерство на правосъдието. Апаратът е оборудван с процесора Snapdragon 625 с осем ядра. Апаратът се ръководи от операционната система Android 7.1.7 Noughat. В телефона са вградени оперативна памет с размер 4 GB и вградена памет с потенциал 64 GB, с опция за увеличение.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР